dsm2

Hvis du går med planer om at holde op med at ryge, vil det muligvis være en god strategi at skifte til e-cigaretter. Det viser sig nemlig, at e-cigaretter kan gøre det væsentligt nemmere at slippe af med cigaretterne for altid. Læs videre her, og se hvordan du kan gøre dette.

Sundhed og velvære

Du skal tage valget 

Uanset hvilken løsning du vælger til at droppe smøgerne med, så kræver det først og fremmest at du beslutter dig for at virkelig at holde op. Dog vil e-cigaretter kunne gøre den første vanskelige tid betydeligt nemmere. E-cigaretter efterligner i de store og hele nemlig den følelse man får, når man ryger. Den store fordel er dog at e-cigaretter er langt sundere end cigaretter, så du slipper i det mindste for alle de sundhedsskadelige giftstoffer ved at skifte til e-cigaretter.

Vælg en e-cigarret i et smukt design

Næste trin er naturligvis at anskaffe dig en e-cigaret. Heldigvis findes der et bredt udvalg af flotte designs og smarte funktioner. E-cigaretter kan nemlig være et designobjekt i sin egen ret. Prøv blot at se nogle af disse smukke modeller fra kvalitetsmærket SMOK.

Design og trend

Vælg den rigtige e-væske til dit rygestop

Hernæst skal du have noget væske at komme i din nye E-cigaret. Og den gode nyhed er, at der findes et kæmpe udvalg af smagsvarianter. I forbindelse med nikotinniveauet, så bør du altid starte med en væske med et nikotinindhold, der svarer til det antal cigaretter du på nuværende tidspunkt ryger. Dette vil gøre chancen for at droppe cigaretterne betydeligt bedre; og så kan du jo altid gradvist trappe ned, så du til sidst slet ikke vil være afhængig af nikotin længere. 

Som du kan se, så kunne e-cigaretter faktisk være lige det du leder efter til dit rygestop.